lørdag 10. september 2011

Første lass med møbler

Denne helgen er vi igang med første lass med møbler. Bortsett fra nyinnkjøpte senger, er den digre hengeren fulllastet med mange kommende arbeidstimer. Møbler som skal pusses og males og finne sin plass på Bjerkestrand. Gleder meg til å legge ut før og etter bilder etter hvert.


Har følt meg litt som mauren i det siste; stadig på jakt etter ting for å gjøre i stand vår nye tue. Løfting, bæring og frakting hit og dit. 

Nå skal vi sette i gang og lage tegninger for utbygging av hovedhuset. Vi skal ha nytt inngangsparti og toalett i første etg.

Har bestemt oss for å kjøpe ferdigmalte panelplater på veggene. Egentlig ville jeg ha umalte slik at jeg kunne male selv i fargen "chi", en kjempefin hvitfarge som er hvit. Men etter å ha tenkt oss om så tar dette for lang tid. Valget faller derfor på ferdigmalte i fargen "eggehvit". Kanskje velger vi en annen farge på et par av soverommene. Vi får se. Det blir mye å ta stilling til. Nå skal vi fått tatt skikkelige mål slik at vi kan handle inn materialer.

Neste helg setter vi i gang for fullt. Gleder oss veldig :-)


1 kommentar:

  1. Dette kommer til å bli helt supert Helle og Martin, men VÆR SÅ SNILL å IKKE slit deg ut nå :-) Gleder oss masse til turen til BjerkeStrand :-)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar :-)
Martin