mandag 26. september 2011

Første helg med oppussing

Det er bare så utrolig mye å gjøre!! Vi reiste ned sent torsdag kveld med nok en henger fullastet med veggpanel. Fredag sto vi tidlig opp og fikk reist inn til et byggvarehus i Sunne. Der fikk vi kjøpt det vi trengte til helgens gjøremål. Rørleggeren skulle etter avtale ha kommet fredag ettermiddag, men han dukket ikke opp. Skikkelig kjedelig da det haster litt å få vannpumpen ut av huset og inn i et eget bygg bak kjøkkenveggen. Fredag kom gode venner på besøk og ga oss en hjelpende hånd. Dette ga oss en pangstart på oppussingsprosjektet vårt :-). Vi er bare så takknemmelige.

I stua fikk vi tettet en dør, lagt veggpanel og satt opp nye dører og karmer. Fikk så vidt begynt på entreen også, samt pumpehuset på baksiden. Så denne helgen har vi malt tak, murt, snekret og hamret. Hadde aldri fått gjort så mye uten den gode hjelpen.

Skal si stua ble annerledes da vi fikk slippe den gule, grusomme veggen :-) Som dere ser ble det selvfølgelig tid til noen glass med vin også...


Entréen

Skapet er arv etter familie Strand og fikk en fin plass i stua. Hadde tenkt til å male det hvit, men tror jeg venter. Syntes den passet fint til spisestua, det er jo så mye hvitt i stua fra før. Veggpanelen er bare så utrolig fin og den går fort å sette på plass! Morsomt å se det går fremover.
 
Spisestua i ny forkledning

Bak huset ved kjøkkenveggen er det støpt grunn og pumpehuset er under oppføring. Vi får vann fra brønn og det gir litt lyd nå og da. Pumpen står under vasken i kjøkkenbenken. Blir deilig å få den bort.

Et pumpehus blir til

Vimpelen var noe av det første vi fikk opp. Og selvfølgelig ble den norsk  :-)


1 kommentar:

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar :-)
Martin