søndag 29. januar 2012

Noen detaljer på plass

Til nå har det vært store ting som har vært gjort. Vi er ikke ferdige med alle vegger, gulv, listing av tak og vegger på langt nær enda, men arbeidet skrider frem. De to siste helgene har vi også tatt oss tid til å få det litt hjemmekoselig. Det er viktig det også. De to siste helgene har vi fått hjelp fra mine foreldre. De står virkelig på!!! Maken til energi!
Her er bilder fra det ene soverommet. Vegger og lister er på plass. Men vi mangler å slipe gulv og å få opp et klesskap. Kommoden på bildet kjøpte jeg kjempebillig på Finn. Har gitt den ett strøk med akrylmaling blandet med vann (blandingsforhold 20/80, mest vann). Knottene kjøpte jeg på Indiska. Ble veldig fornøyd med resultatet :-)




Gjesterommet har også fått en overhaling. Men mangler den samme siste finishen som resten av huset.


Denne lampen fra Ikea har vi hengt i trappegangen der det er høyt under taket. Den kaster så fine skygger.


Møblene i stuen har funnet sin plass. Vi kjøpte et gulvteppe under stuebordet. Så mye lunere det ble :-) Bordet (kjøpt på Finn for 100,-) er malt i samme blandingsforhold som kommoden på soverommet. Det ble ganske stilig. Dessuten enkelt å male over dersom vi ønsker det siden. Vi har et stort speil i brunt "drivved" som skal opp på veggen over sofaen. Så langt kom vi ikke denne helgen.


2 kommentarer:

  1. Gleder meg til å se, når den dagen kommer:)

    SvarSlett
  2. Så fint det er blitt Helle :-) Dere er kjempeflinke!! Dette må jo være rene paradiset deres. Ha en fin uke. Klem fra Margret.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar :-)
Martin