tirsdag 24. juni 2014

Mot sommer 2014

Ikke helt i boks med alle oppgave som var tenkt utført i vinter men det er heller ikke meningen, må kose seg litt mellom slagene.

Det som er utført er rekkverk på terrassen og over inngangspartiet. Litt ekstra rekkverk ved inngangsparti samt noen små sitteplasser er også kommet. Plass til en liten sittegruppe med heller er laget ved siden av inngangspartiet, passer perfekt for morgenkaffen.

En midlertidig paviljong plassert på en liten platting på gresset i påvente at tilbygg på verandaen. Denne vil siden bli plassert lenger ut på den store plenen.

Tanken utover sommeren er å få malt ferdig ute. Hvite vegger og en lys gråtone rundt vinduer og dører. Her tenker jeg det blir en liten dugnad slik at det ikke tar hele sommeren :-).

Vindusposter skal også inn nå som all materiell til det er kjøpt inn. Lister gulv/tak på de rom som mangler skal også gjøres slik at elektriker kan få satt opp flere stikkontakter i alle rom. Gleder oss til dette er på plass også.

Ønske om å få revet deler av låven står høyt på ønskelisten da deler av den nesten har falt sammen men det er bare tid som bestemmer når dette gjøres.

Blomstene spirer og gror i blomsterbedet det samme gjør gresset. I epletreet har trosten laget et lite redet og avkommet vokser der og.

Fortsatt god sommer til dere alle



 
 
 
 
 
 



 
 



 

 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar :-)
Martin